RITA MURESAN SI-A LANSAT NOUA COLECTIE INTR-UN MALL

by Florian Popa
Please follow and like us:

Rita Mureșan a creat un altar pentru îngeri cu porumbei, pe terasa unui mall din bucurești, unde a lansat o nouă colecție. Vedeta colecției a fost chiar fiica ei cea mică, Gloria.

Gloria Mureșan (14 ani) a fost vedeta prezentării colecției Lashez Angels semnată de mama ei, care a lansat-o miercuri seară pe terasa de pe acoreșisul Promenada Mall. Evenimentul s-a desfășurat într-un loc divin. Rita a amenajat un altar pentru îngeri cu porumbei albi. Mai mult, peste tot erau mesaje pozitive și îngeri.

Fiica cea mică a designerului a devenit imaginea campaniei Lashez Angels by Rita Mureșan, o colecție ediție limitată, ce se va comercializa numai în lanțul de magazine Lashez din toată țara. 2 % din vânzari vor fi donați către Casa de copii ” Înger Alb”.

Gloria a purtat o vestimentație de culoare albă, la fel ca mama ei, cât și gene albe și aripi de înger. „Gloria e îngerul meu în seara aceasta, nu numai în seara aceasta, am ales-o pe ea, pentru că prin ea, cred că pot transmite mai bine mesajul meu, către cei care vor veni să vadă această prezentare. Un altfel de prezentare „, a declarat Rita Mureșan despre prezentarea ei atipică.

Colecția „LASHEZ ANGELS” s-a născut din dorința de a transmite un mesaj spiritual cu ajutorul culorilor și a hainelor. „Angel” înseamnă „mesager” sau „cel trimis”. Stilul Rita Mureșan se potrivește cu stilul Lashez, fiind unul romantic, inocent și vesel. Colecția este albă, de vară, cu accente de culoare în funcție de fiecare mesaj în parte: Arhanghelul Mihail- albastru indigo, Arhanghelul Gabriel-alb, Arhanghelul Rafael-verde, Arhanghelul Uriel-auriu, Îngerul păzitor-alb. Seara s-a încheiat cu un concert susținut 3 SUD EST.

 

Sursa: http://www.click.ro/vedete/romanesti/Rita-Muresan-lansat-colectie-ingeri-laschez-mall_0_1849615109.html

Facebook Comments