RETETA ZILEI: VINETE UMPLUTE CU LEGUME DE POST

by Cristian Dobre

Ingrediente – Vinete umplute cu legume

4 vinete
1 ardei gras rosu
2 dovlecei
4 rosii mari
1 legatura de ceapa verde, mai tanara
2 ardei grasi verzi
ulei
sare
piper alb macinat
Mod de preparare – Vinete umplute cu legume
Decupezi in fiecare vanata cate o fanta. Feliile scoase vor fi tocate cuburi, la fel dovleceii.
Mai scobesti un pic vinetele, in asa fel incat sa ramana o coaja de 1 cm. Presari sare si lasi 15 minute.
Tragi la tigaie cuburile de vinete si dovlecei, ardeii taiati patratele, rosiile felii, ceapa tocata mai mare. Sarezi, piperezi.
Lasi un pic sa se racoreasca, apoi umpli fiecare vanata cu legume. Le dai la cuptor, in apa cu ulei, pentru 20 de minute.

Sursa: retete.flu.ro

Facebook Comments