Reacția fiicei Andreei Marin, după nașterea bebelușului Laviniei Pârva

by Cristian Dobre

Andreea Marin a dezvăluit cum a reacționat fiica sa și a lui Ștefan Bănică Junior, Violeta, în momentul în care l-a cunoscut pe frățiorul ei, bebelușul nou-născut al Laviniei Pîrva.

Invitată la emisiunea moderată de Cătălin Măruță la postul de televiziune Pro TV, Andreea Marin a declarat că Violeta l-a cunoscut pe Alexandru, băiețelul nou-născut al lui Ștefan Bănică Junior și al Laviniei Pîrva.

„Foarte bine. Îl aștepta. Este un copil foarte sensibil și cred că, la rândul ei, când va fi mămică, va fi foarte bună. Este un copil foarte cald. A fost să-l vadă pe Alexandru, l-a și ținut în brațe. Nu e treaba mea să dau detalii de genul acesta. Să fim sinceri, orice copil care vine pe lume e o binecuvântare. Ceea ce-mi doresc și mie”, a mărturisit Andreea Marin. Ștefan Bănică Junior a devenit tată pentru a treia oară. Actuala sa soție, Lavinia Pîrva a născut în data de 16 mai 2019. Acesta este primul copil al cuplului Ștefan Bănică-Lavinia Pîrva. Cântăreața a adus pe lume un băiețel care a primit numele Alexandru.

Ștefan Bănică Junior a mai fost căsătorit de două ori, cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. Artistul are doi copii, Radu și Violeta. Radu Ștefan este fiul lui Ștefan Bănică Junior din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Violeta este rezultatul mariajului pe care artistul l-a avut cu vedeta de televiziune Andreea Marin.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments