RALUCA SANDU, LUATA IN COLIMATOR DE UN FOST IUBIT: ”NU A FOST LUATA DE LA MANASTIRE”

by Florian Popa

Raluca Sandu, fiica fostului președinte al FRF, a fost criticată dur de un fost iubit în cadrul unei discuții avute de acesta cu prietenii săi apropiați. Totul a pornit de la vestea că fosta tenismenă ar fi din nou însărcinată, de această dată cu un om de afaceri. Raluca mai are o fetiță în vîrstă de patru ani, însă numele tatălui ei rămîne învăluit în mister. Mai întîi s-a presupus că Simona e fiica lui Ciro Castellano, fostul iubit al Ralucăi, însă fiica lui Mircea Sandu a surprins cînd i-a cerut lui Todd Medina să recunoască paternitatea fiicei sale și să plătească pensie alimentară. Deși instanța i-a dat dreptate, Raluca s-a răzgîndit din nou și a susținut că tatăl fetiței este Ciro.
Italianul este, însă, de altă părere și nu o recunoaște pe Simona ca fiică a sa. „Ciro zice că nu a luat-o pe Raluca de la mănăstire. El este un om de onoare şi iubeşte copiii. Sunt convins că, dacă ar fi avut un copil, l-ar fi recunoscut, indiferent de cât de supărat ar fi fost pe femeia cu care a făcut copilul”, a declarat un apropiat, potrivit ziarulring.ro.

 

Sursa: http://ligasexy.gsp.ro/stiri/2423/fiica-lui-mircea-sandu-luata-in-colimator-de-un-fost-iubit-%E2%80%9Dnu-a-fost-luata-de-la-manastire%E2%80%9D.htm

Facebook Comments