Primarul bătăuș de la Secusigiu a făcut-o lată din nou

by Florian Popa

Vă mai aduceți aminte de primarul liberal de la Secusigiu, Ilie Cheșa, cel care își folosește capul nu pentru problemele comunei, ci ca să-i lovească în gură pe adversarii politici ? Iată că, Cheșa se întoarce și o face din nou lată.

La începutul lunii trecute, comuna Secusigiu a devenit celebră în toată țara, din cauza golăniei primarului Ilie Cheșa, care l-a lovit mișelește pe consilierul Gheorghe Grad cu capul în figură, la un eveniment organizat în comună. Totul s-a întâmplat sub ochii a sute de cetățeni, la Ziua Romilor, organizată de Primăria Secusigiu, din bani publici, în pădurea din Sânpetru German, în locul numit Masa tăcerii.

Același primar Ilie Cheșa recidivează și postează pe facebook lucruri care nu fac cinste unui primar de comună, care ar trebui să aibă un altfel de limbaj, decât cel de la colțul străzii. Luat probabil de val, primarul Cheșa a postat pe facebook celebrul sloga M..E PSD, susținând că aceasta va fi de acum parola pentru a intra în comună. Cu alte cuvinte, Cheșa s-a făcut stăpân pe comună și intră doar cine-l înjură mai aprig pe dușmanul primarului bătăuș. Un limbaj care nu se potrivește cu declarațiile lui Cheșa, după incidentul din urmă cu o lună, când susținea că e un om credincios, că ține post și alte cele. E cam greu să ții post și să ai astfel de ieșiri care nu au nimic de-a face cu funcția de primar.
Facebook Comments