POLITISTII ARADENI, ALATURI DE CEI MICI, CU PRILEJUL ZILEI INTERNATIONALE A COPILULUI

by Florian Popa
Please follow and like us:
Cu ocazia zilei de 1 iunie a.c.,  Inspectoratul Judeţean de Poliţie Arad a organizat mai multe acţiuni dedicate copiilor cu ocazia Zilei Internaţionale a copilului. În Parcul copiilor din Arad,  în cursul zilei de ieri, copiii au putut vedea „live” o parte din autovehiculele precum şi tehnica folosite în activităţile zilnice, de către poliţiştii arădeni. Poliţiştii  au fost prezenţi în această locaţie, fiind expuse autospecialele din dotarea IPJ Arad, o motocicletă folosită de poliţiştii rutieri şi un autovehicul de intervenţie al Serviciului de Acţiuni Speciale.
De asemenea, în această locaţie, copiii au avut prilejul să urce în autovehiculele poliţiştilor dar şi să cunoască îndeaproape „mascaţii” care le-au arătat şi explicat   tehnici de autoapărare.
Surpriza cea mare pregătită copiilor de către poliţişti au fost câinii de serviciu, partenerii de încredere ai acestora. Copiii au fost deosebit de încântaţi şi au dorit să se fotografieze cu aceştia.
Poliţiştii de proximitate şi de prevenire, au oferit copiilor obiecte promoţionale-şepcuţe şi instrumente de scris, inscripţionate, iar părinţilor şi bunicilor care îi însoţeau,  pliante cu recomandări preventive .
Activităţi prilejuite de Ziua internaţională a copilului, au mai fost organizate, de către poliţiştii Serviciului Poliţiei Rutiere dar şi la nivelul Poliţiilor orăşeneşti Nădlac, Pecica, Lipova, Ineu, Curtici şi Sântana, unde au avut loc concursuri pe teme rutiere, desene pe asfalt şi concursuri de biciclete, la care au participat sute de copii. Aceştia au fost recompensaţi cu diplome şi dulciuri.
Tot cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, vineri şi sâmbătă, copiii poliţiştilor au avut parte de mai multe surprize pregătite de organizatori. Ei au participat la concursuri de cros, de biciclete, desene pe asfalt şi tir iar la Casa IPA din Lipova s-au desfăşurat concursuri de tenis de masă, paintball şi karaoke.
Bineînţeles, că toţi copiii au fost premiaţi, cu sprijinul Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Regiunea 1 Arad, respectiv a Clubului Sportiv Arpolis Arad şi Corpului Naţional al Poliţiştilor – Consiliul Teritorial Arad.
Facebook Comments