Pistolarii au făcut ultima repetiţie pentru finala de glonţ

by Sorin Haut

Secţia de tir a CSM Arad a fost angrenată în ultimele zile la ultima etapă din cadrul Campionatului Naţional de glonţ, de la Bucureşti. Aşa cum deja ne-au obişnuit, pistolarii arădeni au obţinut rezultate bune în capitală, fiind în formă înaintea finalei naţionale. Performerii delegaţiei noastre au fost juniorul Casian Codrean – antrenor Gheorghe Pop, care a obţinut patru locuri 1 şi junioara III Iulia Bagi (foto) – antrenoare Monica Toth, care a obţinut trei locuri 1, toate cu recorduri personale şi un loc 2. La aceeaşi categorie, juniori III, dar la masculin, Luca Joldea – antrenor Gheorghe Pop, a obţinut un loc 1, cu record personal şi un loc 3.
La junioare, Andrada Gheocel – antrenor Gheorghe Pop, a obţinut două locuri 1, cu un record personal şi două locuri 4, iar Daria Haristiade – antrenor Mircea Budurişan, a concurat doar la aer comprimat, clasându-se pe locul 7. La juniori, Alex Pîrvulescu – antrenor Gheorghe Pop, a făcut şi el un concurs bun, obţinând două locuri 2 şi un loc 3. La seniori, Gheorghe Pop s-a clasat pe locul 2, iar Ion Joldea a terminat pe 5.
Altfel, Casian Codrean, însoţit de antrenorul Gheorghe Pop, pleacă mâine în Germania, pentru participarea la Mondialele de juniori, programate în perioada 22-30 iunie. Pistolarul arădean va trage în probele de pistol aer comprimat şi pistol liber, având ca target principal calificarea în finale, adică între primii 8 sportivi.

Facebook Comments