Păcurar, înaintea unui duel bacovian: ”Obligaţi să câştigăm!”

by Sorin Haut
Please follow and like us:

Fără victorie de șase meciuri, UTA primește, mâine seară, vizita băcăuanilor de la Aerostar. O confruntare obligatoriu de câștigat pentru ca „roş-albii” să aibă un final liniștit de sezon. Pe loc retrogradabil dar cu speranțe, încă, de salvare, trupa din orașul lui Bacovia e așteptată și ea să dea totul pentru trei puncte.

”Ne așteaptă un meci foarte greu, în situația actuală a moralului nostru. Dar, noi am adus echipa aici, tot noi trebuie să o și ridicăm. Am încredere că jucătorii au înțeles mesajul și că au înțeles ce au de făcut. Ei sunt primii nemulțumiți de ei, însă încercăm să nu aruncăm cuvinte grele, pentru că suntem un colectiv. Chiar dacă adversarii noștri sunt sub linia roșie, au jucători de calitate și foarte bine pregătiți fizic, iar noi știm că trebuie să dăm totul și să câștigăm. Suntem obligați de tot ce e în jurul nostru să obținem neapărat victoria”,  punctează antrenorul secund al UTA-ei, Cristian Păcurar.

Copaci e suspendat după ultima etapă, în timp ce Neagu revine la dispoziția staff-ului tehnic. UTA – Aerostar se dispută miercuri, 15 mai, de la ora 18:00, pe stadionul Motorul din Aradul Nou. (uta-arad.ro)

Facebook Comments