Ovidiu Hațegan, în brigada de arbitri pentru semifinala Anglia – Danemarca

by Andreea Radu

Ovidiu Hațegan continuă să facă parte din corpul de arbitri de la EURO 2020. Arbitrul român nu a mai fost delegat să conducă de la centru partide, însă, așa cum s-a întâmplat și în optimi, și în sferturile de finală, va fi al patrulea oficial la partida Anglia – Danemarca, din semifinalele competiției.

Ovidiu Hațegan, arbitru de rezervă la Anglia – Danemarca
Duelul Anglia – Danemarca se va disputa miercuri, de la ora 22:00, la Londra, și va fi condus de la centru de olandezul Danny Makkelie. Arbitrii de linie vor fi Hessel Steegstra și Jan de Vries, ambii din Țările de Jos.
Ovidiu Hațegan va bifa, astfel, al cincilea joc de la EURO 2020 în care face parte din brigada de arbitri. Centralul român a condus de la centru două meciuri din faza grupelor, Polonia – Slovacia 1-2, în care l-a eliminat pe Grzegorz Krychowiak, și Italia – Țara Galilor 1-0, când, din nou, a arătat cartonașul roșu fundașului galez Ethan Ampadu.
În optimi, Ovidiu Hațegan a fost al patrulea oficial al jocului Țara Galilor – Danemarca 0-4, condus de la centru de germanul Daniel Sieber, în timp ce în sferturi a făcut parte din brigada lui Michael Oliver la partida Spania – Elveția, câștigată de iberici la loviturile de departajare.

Facebook Comments