OANA ZAVORANU, DECLARATII ULUITOARE DESPRE MAMA EI: „MA PAZESC DE BLESTEMELE EI!”

by Paula Craciun

Oana Zăvoranu nu se află în cea mai bună formă! Bruneta suferă din cauza faptului cănd nu se înţelege cu mama ei şi a făcut dezvăluiri cutremurătoare la „Star Matinal”.

Oana Zăvoranu este la cuţite cu Mărioara şi regretă mult că tatăl ei nu mai este în viaţă. Zăvo a avut parte de o viaţă grea alături de mama ei care nu a iubit-o niciodată.

„M-am hotărât să fac mai mult decât să vorbesc. A surprins-o tatăl meu, de aia s-au separat. Nu neapărat în fapt. A dormit doar în dormitorul meu, dar am rămas o familie unită chiar dacă tata voia să încheie această căsnicie. Consideră că i-a pus acestei femei totul la picioare, a luat-o cu doi copii din iubire, s-a îndrăgostit de ea, m-a făcut pe mine. Ea a zis că nu mă vrea. Îl voi iubi toată viață pe tata. S-a simțit ofensată când a suprins-o. Eu aveam în jur de şapte ani, ceva de genul ăsta. Am aflat când tata care vorbea deschis, mi-a spus. M-a crescut în spiritul ăla era miștocar. Vorbea ca un adult. Între mine și mama ta a intervenit o altă persoană, s-a produs o ruptură. Eram perspicace. Am fost crescută în spiritul ăsta. ‘Mama a considerat că e mai bun alt bărbat. Mă simt rănit. Eşti mică să întelegi absolut.’. Am vorbit cu tata absolut tot.

Nu am simțit niciodată dragostea unei mame. Nu am fost luată în brațe, nu am fost pupată, nici în adolescenţă. Când tata era lângă mine, eram doar în brațele lui. Număram minutele până când venea de la serviciu. Mama și-a ratat cariera de actriță. O votam la Oscar. Are abilitatea de a manipula. Se îngrășase foarte tare, iar el era un bărbat bine. Avea succes, o iubea enorm şi i-a zis ‘ Încearcă să ții o dietă!’ Sfidându-l pe tata și-a găsit amant. Nu știu dacă știu ceva de amant. Era un bărbat bine, brunet, buclat, un fel de șef la Neptun. Fără niciun motiv înșeli un bărbat şi se plângea că vrea dragoste și nu oferea dragoste. Oricine ar veni să vrea împăcare, își pierde timpul. E impardonabil să descoperi atâtea minciuni. Mama e blocată pe telefonul meu. Mă păzesc de blestemele ei. A recunoscut că nu m-a vrut”, a declarat Oana Zăvoranu, joi, în emisiunea „Star Matinal” de la Antena Stars.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments