Oameni și Fapte. O arădeancă a mobilizat sute de români pentru a ajuta copiii sărmani să meargă la școală

by Dana B.

Oameni și Fapte. Dacă nu mai departe de zilele trecute scriam despre comunitatea din Cil care s-a mobilizat pentru a ajuta o familie ajunsă în mare impas, după ce un trăsnet le-a lovit acoperișul casei, astăzi vorbim despre o arădeancă inimoasă care a adunat sute de români de pretutindeni, sub umbrela campaniei ”Educând o generaţie, schimbăm viitorul unei ţări”.  Campania își propune să ajute 500 de copii, din judeţele Vaslui, Satu Mare şi Arad, aflaţi în dificultate la începutul anului școlar.

Alexandra Timar. Ea este Omul care, după ce s-a implicat de-a lungul timpului în mai multe campanii umanitare, acum întinde o binevenită mână de ajutor familiilor pentru care începutul anului școlar nu este tocmai o bucurie, din cauza lipsurilor materiale.

500 de ghiozdane, 5.000 de caiete de dictando, 5.000 de caiete de matematica, tip I şi tip II, 500 de penare, 1.000 de pixuri şi creioane, 500 de carioci, ascuţitori, radiere, rigle, este necesarul pe care Alexandra speră să îl strângă până în data de 5 septembrie, când se va încheia campania.

Și cum oamenii buni atrag la rândul lor oameni buni, care de cele mai multe ori doresc să rămână anonimi, după cum chiar inițiatoarea campaniei scrie pe pagina sa de socializare, până în momentul de față peste 300 de ghiozdane sunt deja pregătite pentru a face cunoștință cu prichindeii care se pregătesc pentru începerea unui nou an școlar.

Dacă și tu vrei să pui zâmbetul pe chipul unui copil și nu știi cum, atunci, cu siguranță, Omul care îți poate arăta calea este Alexandra Timar .

Și, da, ”Educând o generaţie, schimbăm viitorul unei ţări”!

 

 

 

Facebook Comments