O semiremorcă marca Schwarzmuller, descoperită la Vârșand cu verificare tehnică falsă

by Cristian Dobre

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vârşand au depistat un cetățean bulgar care conducea un automarfar cu o semiremorcă ce avea inspecţia tehnică falsă.

 În data de 22.05.2019, în jurul orelor 00.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Vârşand, județul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul bulgar B.B., în vârstă de 59 de ani, care conducea un automarfar marca Scania cu semiremorcă marca Schwarzmuller, ambele înmatriculate în Bulgaria.

La controlul specific, bărbatul a prezentat, pe lângă  documentele de identitate, certificatele de înmatriculare şi certificatele de inspecţie tehnică periodică pentru mijloacele de transport.

Din documentele prezentate, certificatul de inspecţie tehnică pentru semiremorcă nu îndeplinea condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, motiv pentru care şoferul a fost condus la sediul sectorului pentru verificări.

Astfel, colegii noștri au constatat că nu se deţin date cu privire la o inspecţie tehnică valabilă pentru semiremorca în cauză.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor de fals şi uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

 

Facebook Comments