Nicoleta Voica, noi dezvăluiri din viața sa

by Adrian Topor
Please follow and like us:

Interpreta de muzică populară Nicoleta Voica a făcut dezvăluiri din viața sa. Artista a explicat că a fost înfiată de bunicii săi la vârsta de șase ani. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea Acces Direct, de la Antena 1, cântăreața de muzică populară Nicoleta Voica a dezvăluit că părinții săi au adus-o pe lume de foarte tineri. mama sa avea 16 ani, iar tatăl 21.

De multe ori, cei mai mulți oameni o confundau pe mama Nicoletei Voica cu sora ei, astfel că bunicii artisteoi au decis să o înfieze pe artistă la vârsta de șase ani. „Bunicii m-au înfiat de la 6 ani. Mama avea 16 ani când m-a născut. Mulţi credeau că mama era sora mea”, a declarat Nicoleta Voica. În prezent, Nicoleta Voica este căsătorită cu Alin Bagiu, de care este foarte îndrăgostită. „Alin este managerul meu, el se ocupă de mine, el se ocupă de tot. El e sufletul meu pereche, n-am mai trăit aşa ceva. Sunt în formă datorită soţului.

Dacă el pleacă de lângă mine, s-a dus Universul”, a precizat Nicoleta Voica . Soțul ei, Alin Bagiu, a făcut și el declarații despre relația lor: „Nicoleta este foarte uşor de iubit. Mulţi mă urăsc pentru că Nicoleta m-a ales pe mine. Sunt supărat pe gura lumii. Mă doare când lumea nu se bucură când doi oameni se iubesc”.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments