MILA KUNIS A CONFIRMAT CA ESTE INSARCINATA

by webeditor

Actriţa Mila Kunis a confirmat că este însărcinată, vorbind pentru prima dată despre copilul pe care îl va avea cu partenerul de viaţă, actorul Ashton Kutcher, în emisiunea vedetei de televiziune Ellen DeGeneres.

În emisiunea lui Ellen DeGeneres, Kunis a spus că logodnicul ei, Ashton Kutcher, este pregătit să devină tată, informează contactmusic.com.

De asemenea, actriţa a spus că doreşte să nască pe cale naturală, fără a apela la anestezie.

Aceasta a fost pentru prima dată când actriţa a vorbit despre sarcina ei.

Bebeluşul va fi primul copil atât pentru Mila Kunis, în vârstă de 30 de ani, cât şi pentru Ashton Kutcher, în vârstă de 36 de ani, afirmă presa internaţională, care, citând surse apropiate cuplului, spune că bebeluşul va fi o fetiţă.

Mila Kunis a fost văzută cel mai recent în public la gala MTV Movie Awards, unde, potrivit unor surse, îşi plasa destul de des mâinile peste abdomen, într-un gest protector. La acea gală, actriţa s-a impus la categoria „cel mai bun personaj negativ” cu rolul interpretat în filmul „Grozavul şi puternicul Oz”.

Mila Kunis va putea fi văzută în viitorul apropiat în filmul „The Angriest Man In Brooklyn”, alături de Robin Williams, Peter Dinklage şi James Earl Jones, ce va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 23 mai.

Pe 18 iulie va fi lansat un alt film ce o are în distribuţie pe Mila Kunis – filmul SF de aventuri „Ascensiunea lui Jupiter/ Jupiter Ascending”, în care actriţa joacă alături de Channing Tatum.

Mila Kunis şi Ashton Kutcher, colegi în distribuţia serialului „Anii ’70/ That ’70s Show”, s-au logodit în luna februarie.

Cei doi au început o relaţie în 2012, aproape la un an după ce Ashton Kutcher s-a despărţit de actriţa Demi Moore, după şapte ani de căsnicie. După un proces complicat, care a durat mai bine de un an, Ashton Kutcher a divorţat oficial de Demi Moore, în noiembrie 2013. (mediafax.ro)

Facebook Comments