Lacrimi pentru Ionuţ Popa: „Suntem afectaţi de starea dânsului”

by Sorin Haut

Nu mai e un secret că Ionuţ Popa e bolnav, iar starea de sănătate îi face imposibilă prezenţa la meciurile UTA-ei. Mai mult, experimentatul tehnician nu mai este mereu disponibil pentru indicații de ordin tactic sau tehnic, deși situații precum cea de ieri, când UTA era condusă la pauză de Aerostar Bacău, ar fi avut nevoie de intervenția sa, fie și prin intermediul telefonului.

Întrebat după meci dacă vocea lui Popa nu s-a auzit în vestiar, Cristian Păcurar a făcut o pauză de câteva secunde, timp în care i-au dat lacrimile. „Nimic…să schimbăm subiectul. Bineînețeles, că sunt și suntem afectați de starea lui nea’ Popică. Dânsul are toate meritele când câștigăm, a adus jucători, el a vrut să creeze această echipă. Din păcate, din pricina nenumăratelor accidentări și suspendări nu am făcut tot ce am vrut să facem”, a spus printre lacrimi „secundul” arădenilor.

Păcurar nu prea agreează starea sa de  semi-interimat, dar în condiţiile date e nevoit să rămână pe baricade, pentru a duce la bun sfârşit acest sezon. Iar victoria cu Bacăul a venit parcă la timp, pentru a mai alunga norii din jurul Bătrânei Doamne: „Nu i-aş dori nici unui antrenor să fie în locul meu. Nu cred că am duşmani, sunt doar păreri pro şi contra mea. Sunt mult lucruri pe care le lăsăm aici, bine că am câştigat…”, a mai spus Păcurar, la finalul meciului cu Bacăul.

UTA e pe locul 8 în Liga a II-a, cu 47 de puncte şi s-a îndepărtat decisiv de zona retrogradabilă. Mai sunt de jucat trei etape din actuala stagiune, iar următorul meci e sâmbătă, ora 11, la FC Argeş.

Facebook Comments