Jojo, pusă în dificultate de fiica ei

by Cristian Dobre

Fetița lui Jojo a crescut și deja știe ce vrea, punându-și uneori mama în dificultate. Actrița a povestit pe contul de socializare, ce îi place Zorei cel mai mult să facă și cum face față ea situației, mai ales că micuța în vârstă de 2 ani are o personalitate puternică.
„Zoricel adoră peek-a-boo sau cucu-bau (pe limba noastră:). Iar în perioada asta este destul de autoritară. Îmi așează ea mâinile la ochi, și tot ea le desface. Am intrat în perioada în care vrea să se dea cu parfum, cu deodorant, să se machieze și să faca tot ceea ce vede la mine. Cel mai mare ”scandal” îl avem cu ochelarii de soare și tocurile. Mi-a rupt până acum câteva perechi de ochelari, iar de tocuri îmi e teamă, normal, să nu cadă și așa mai departe, desi e super simpatică atunci când vrea să se încalțe”, a scris Jojo pe contul de socializare.

Jojo este nedezlipită de cei doi copii ai săi, Zora și Achim, alături de care petrece foarte mult timp. Vedeta a povestit recent pe contul de socializare, despre cât de atașată este fetița ei de ea. Micuța vrea să fie implicată în activitățile mamei sale.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments