Încă două familii defavorizate din Arad, ajutate în cadrul campaniei ”Ajută-ne, să-i ajutăm!”

by Andreea Radu

Studenții specializării Asistență Socială, de la programul de licență și master, din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, coordonați de către Lect. Univ. Dr. Alina Breaz își continuă campania umanitară ”Ajută-ne, să-i ajutăm!”, și își îndreaptă atenția spre anumite cazuri sociale, de data aceasta fiind vizitate două familii vulnerabile din municipiu.

”Este vorba despre două familii care ne-au intrat la suflet încă de la început, prin primirea călduroasă și bucuria care ne-a fost oferită în schimbul darurilor pe care le-am pregătit, constând în alimente de bază, atât pentru cei mari, cât și pentru nou-născuții familiilor, dulciuri, îmbrăcăminte, încălțăminte, rechizite și jucării. O familie cu doi copii drăgălași, un băiețel de 8 ani și o fetiță de 9 luni născută prematur și părinții acestora, iar cea de-a doua familie, formată din părinți și patru minuni de copilași, trei băieți de 4 ani, 1 an și respectiv 2 luni și o fetiță de 3 ani, care în ciuda condițiilor materiale precare, sunt îngrijiți foarte bine și nu există risc de abandon familial. 

 Persoanele vulnerabile spre care ne îndreptăm atenția sunt atât din rândul copiilor, a familiilor monoparentale, cât și a persoanelor adulte care sunt dependente sau semidependente. Iar empatia în rândul studenților ar trebui să fie un exemplu și în rândul societății în care trăim.” – a declarat Lect. Univ. Dr.  Alina Breaz.

Facebook Comments