Ilie Năstase și-a recuperat permisul după trei ani

by Florian Popa

Ilie Năstase (74 de ani) este în culmea fericirii după ce a reintrat în aceste zile în posesia permisului de conducere. Fostului mare tenismen i-a fost suspendat permisul auto pe o perioadă de trei ani, după ce a fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice, scrie click.ro

„Sunt fericit! Mi-am luat permisul după trei ani! Acum pot să conduc. O să iau pe cineva când vreau să beau”, a anunțat Ilie Năstase, la Kanal D.

De acum încolo, fostul mare tenismen nu va mai fi nevoit să apeleze la nevastă sau să plătească șoferi pentru a se deplasa cu mașina. Rebelul sportiv a promis că nu va mai face nesăbuințe de acest gen în trafic.

Ilie Năstase a condus beat și cu permisul suspendat

Pe 25 mai 2018, în jurul orei 4.45, pe Şoseaua Nordului, zona Ambasada Chinei, poliţiştii Brigăzii Rutiere l-au oprit pentru control de rutină pe Ilie Năstase. Fostul tensimen era beat, a refuzat să sufle în fiolă și a devenit recalcitrant. I-a înjurat pe agenți și a încercat să plece de la fața locului.

Imediat, Năstase a fost încătuşat şi dus la sediul IML pentru a i se recolta probe de sânge. Nici de data asta nu s-a supus, astfel că i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru refuz de recoltare de mostre biologice. În plus, i s-a reținut permsiul de conducere.

După câteva ore, Ilie Năstase a fost prins din nou de oamenii legii, în timp ce conducea fără permis un scuter. Ilie Năstase a fost condamnat, pe 27 februarie 2019, la 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare de către Judecătoria Sectorului 1 și i-a fost suspendat permisul pe trei ani. Fostul tenismen a fost acuzat atunci de sustragere de la prelevarea de probe și conducere cu permisul suspendat.

Facebook Comments