Igaş îl critică pe “marele licurici”, după rezultatul slab al PNL la Bocsig

by Paul Anghel

Fostul senator şi ministru de Interne, Constantin Traian Igaş se arată îngrijorat de rezultatul slab obţinut de PNL la alegerile din comuna arădeană Bocsig. Vă reamintim că PSD a câştigat fotoliul de primar cu peste 45%, în timp ce liberalii au trebuit să se mulţumească cu un ruşinos loc 3, candidatul acestui partid obţinând doar 15%.

Igaş a lansat un apel pe reţeaua Facebook, adresat liberalilor şi intitulat “Deșteptarea, dragi prieteni liberali arădeni !!!!!”

Fostul ministru spune că filiala PNL Arad este condusă prost, motiv pentru care apar asemenea rezultate. Principalul vinovat de acest eşec este, în opinia lui Igaş, este prşedintele PNL Arad – Gheorghe Falcă.

“Periodic am tras si trag semnale de alarmă că organizația noastră a apucat-o pe un drum greșit sub conducerea „marelui licurici” ajutat de câțiva “oameni de bine” din imediata lui apropiere, oameni care au uitat sa facă politica pentru oameni si fac politica doar pentru binele lor !!!!!!!

Voi (majoritatea), cei care v-ati cocoțat nestatutar pe funcții de conducere, ați uitat ca noi am reușit sa facem performanța politica prin lucruri simple, mai exact sa fim oameni, nu politruci de doi bani așa cum va comportați astăzi !!!!!

Va readuc aminte ca ascensiunea noastră a început in 2004 cand adversarul nostru PSD din Arad avea conduita pe care voi o promovați azi !!!! Pentru voi electoratul nostru nu mai contează, pentru voi membrii simpli nu mai contează, pentru voi contează doar sa va aranjați propriile interese, locuri călduțe pentru „marea noastră familie”!!!! Deșteptarea este cuvântul de ordine !!!!!!!

Ultimile alegeri parțiale ne arată exact unde ne-a adus acest tip de politica promovat de voi, locul 3 !!!!!!

Sunt convins ca veți găsi vinovați peste tot, dar nu voi veți fi aceia !!!!

Ați tăcut cu totii (cu câteva excepții, printre care si eu) cand am împins toată organizația noastră din Bocsig, cu primar, viceprimar si toți consilierii locali aleși pe listele noastre in brațele PSD-ului doar pentru a-și satisface moftul de sef de filiala “micul licurici” (de aceasta data)!

P.S. Deșteptarea, Deșteptarea, Deșteptarea!!!!!!”, a scris Constantin Trian Igaş pe reţeaua Facebook.

Facebook Comments