Haţegan, contestat dur la Timişoara! Scandal la meciul lui Poli

by Sorin Haut

Timișorenii au făcut scandal la finalul meciului cu Gaz Metan Mediaș, de luni seară, din etapa a 11-a a play-out-ului Ligii 1. Gazdele l-au înconjurat pe arbitrul arădean Ovidiu Hațegan, care a dictat un penalty în minutul 90 pentru adversari și i-au reproșat că lor nu le-a acordat altul, la ultima fază.

Expertul în arbitraj de la Digi Sport, Ion Crăciunescu, le-a dat dreptate timișorenilor la faza loviturii de la 11 metri primite de Gaz Metan după un duel între Șeroni și Rondon. „Îmi pare rău că vorbesc atât de grav despre un arbitru, dar eu, unul, nu pot să îmi explic. […] Poate că trebuia să fie un penalty în meciul ăsta și nu știm noi, altfel nu îmi explic cum poți să scoți din pălărie o asemenea lovitură de la 11 metri”, a spus fostul arbitru internațional, în emisiunea „Digi Sport Special”.

Medieșenii au ratat penalty-ul – Rosado a trimis direct peste poartă – dar gazdele tot nu au fost mulțumite. Au cerut, la rândul lor, un penalty la ultima fază, dar Hațegan a trecut momentul cu vederea și la scurt timp a fluierat finalul meciului.

Apoi, centralul a fost înconjurat de 3 stewarzi care l-au apărat de furia timișorenilor. Jucătorii i-au reproșat că nu a acordat penalty și pentru ei, după ce pentru o fază asemănătoare a arătat punctul cu var în favoarea lui Gaz Metan. Până și Gabriel Cânu, suspendat pentru acest meci (după eliminarea din runda precedentă, cu Sepsi, pentru două cartonașe galbene) l-a așteptat la marginea terenului și i-a făcut o serie de reproșuri, pe un ton extrem de vehement. (digisport.ro)

Facebook Comments