Guvernările PSD au investit peste 500 milioane lei în Arad. Programele de dezvoltare continuă

by Andreea Radu

Conducerea PSD Arad a prezentat astăzi un bilanț succint al situației investițiilor realizate în județul Arad prin programele de dezvoltare locală inițiate și puse în practică de guvernările PSD.

„În Arad avem, în diferite stadii de realizare, obiective de investiții finanțate prin PNDL 1 și PNDL 2 în domeniul infrastructurii rutiere și de utilități, sănătate și educațieîn valoare de 502 milioane lei în toate zonele județului. Majoritatea resurselor alocate sunt pentru comunitățile din mediul rural. Numai în acest fel putem reduce decalajele față de mediul urban.Programul Național de Dezvoltare Locală implementat de PSD în 2012, se dovedeşte a fi cel mai important proiect de investiţii din România”, a arătat președintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar.

Investițiile sunt prioritatea, dar PSD se ține de cuvânt și alocă toți banii necesari pentru pensii și salarii, inclusiv pentru majorările prevăzute în acest an.

„Am făcut pași importanți. Medicii au salarii comparabile cu cele din Uniunea Europeană. Dar restul populației încă are veniturile mici. În această guvernare am realizat cele mai mari majorări de salarii și pensii din istoria recentă a României! Dar încă decalajele sunt mult prea mari față de nivelul de trai din Uniunea Europeană! De aceea, spunem că salariile trebuie să crească în continuare, trebuie să reducem decalajele față de ceilalți cetățeni europeni, pentru că românii trebuie să simtă în buzunarul lor beneficiile aderării României la Uniunea Europeană”, a subliniat senatorul de Arad Mihai Fifor, președintele Consiliului Național al PSD.

 

Facebook Comments