GIG BECALI S-A ÎMPĂCAT CU ELENA BĂSESCU, PE LITORAL

by Andreea Radu

Gigi Becli a fost surprins la malul mării, în compania fiicei lui Traian Băsescu, potrivit wowbiz.ro. „Eu am o parere bună despre Elena Băsescu. E o fată drăguță, frumoasă, care am înteles că a făcut studiile prin America, merită să fie în Parlamentul European”, spunea Gigi Becali în perioada în care erau colegi la Bruxelles.

Gigi Becali a avut mereu o afinitate pentru mezina lui Traian Băsescu, în special atunci când făceau amândoi naveta din România în Belgia.

Cu toate acestea, relația de prietenie dintre cei doi s-a deteriorat după ce Becali a început să îl atace pe Traian Băsescu, acuzându-l că din cauza acestuia a fost el arestat pentru prima dată.

De atunci a trecut destul de mult timp, motiv pentru care Gigi Becali a revenit la sentimente mai bune față de Traian Băsescu.

În weekend, Gigi Becali și Elena Băsescu s-au întâlnit la mare și s-au comportat ca și cum ar fi colegi și în prezent în Parlamentul European.

Cei doi s-au salutat, s-au pupat pe obraz și au rămas timp de câteva minute să vorbească. Mai mult, Gigi Becali a reușit să o facă pe fiica lui Traian Băsescu să râdă.

Sursa: b1.ro
Facebook Comments