GHINION, COANE GHITA!!!

by Andreea Radu

Cred că primarul nostru, Gheorghe Falcă, este printre puținii dintre pedelişti şi liberali (voi continua să disting între ei!) care regretă plecarea Guvernului Ponta. Pare a fi incredibil, dar așa este, vă asigur. Până acum, toate eșecurile, toate ratările de obiectiv, stagnarea unor lucrări etc., toate erau puse pe seama PSD și a Cabinetului acestuia. Doamne ferește, să fi fost PSD și aliații săi la putere, acum, când Aradul a eșuat în cursa pentru Capitală Culturală Europeană!! Sigur PSD era de vină, cu ex-ministrul Culturii. Așa, guvern de tehnocrați fiind, a fost nevoit să înghită gălușca.
De acum, primarului Gheorghe Falcă nu-i mai rămâne decât să apeleze la memorii, la trecut. Vinovați vor fi regretatul Dorel Popa, „vocalii” Rodica Borza și Claudiu Cristea. Nici măcar parlamentarii actuali ai PSD nu mai pot fi invocați de Gheorghe Falcă, fiindcă, iată, deputatul Dorel Căprar și senatorul Mihai Fifor, ambii pesediști, l-au luat de mânuță și l-au trecut prin ușile noului guvern – guvernul tehnocraților, guvernul lui Iohannis – unde nu a găsit cale de acces. Pentru a găsi soluții la problemele grave de la CET Arad. Fiindcă e într-adevăr grav! CET-ul îi stă pe cap, primarului, și Aradul riscă să rămână fără apa caldă, fără căldură, din cauza execrabilei gestionări a acestui obiectiv vital pentru municipiu. Cine poartă vină? Tocmai primarul Falcă și echipa lui! Și, ghinion, problemele grave se ivesc taman acum, ÎN PRAG DE ALEGERI!
Deci, gata, regele e gol! Falcă nu mai are pe cine să dea vina pentru eșecuri, iar la guvernul tehnocraților nu are trecere nici cât avea la fostul guvern pesedist. Și, cum bine-zic Vorba lui Radu Câmpeanu), toate se adună taman în pragul alegerilor locale. GHINION, coane Ghiță!!!

Tristan Mihuţa

Facebook Comments