Gheorghe Gheorghiu face senzație pe litoral

by Dana B.
Gheorghe Gheorghiu a adus cu el o parte din excentrismul Americii, țară al cărei rezident este. Turiștii prezenți pe Litoral au fost uimiți de noile sale melodii, însă ceea ce i-a făcut cu adevărat să se frece la ochi a fost momentul în care i-au văzut încălțările, fiecare pantof fiind de culoare diferită.
Uimirea admiratorilor săi a fost mare, cunoscătorii muzicii sale știindu-l pe artist drept etalon pentru linia vestimentară sobră pe care a afișat-o de fiecare dată când s-a prezentat în fața publicului. Însă influența celebrelor mall-uri de peste Ocean l-a făcut pe artist să împrumute anumite capitole de modă ce ies din limita obișnuitului, mai ales în țara unde este popular. De pildă, o pereche de pantofi la vederea cărora mulți s-au abținut să comenteze, socotind că solistul s-a încălțat în grabă și a ”desperecheat” fără să vrea două rânduri de pantofi asemănători.
De fapt, chiar dacă au culori diferite (unul galben, celălalt portocaliu), încălțările artistului cu plete renumite din showbizul autohton sunt pereche și fac parte dintr-o linie exclusivistă de pantofi făcuți special pentru persoane nonconformiste și cu simț artistic, una deloc ieftină. ”Nu m-am încălțat în viteză și nu este o iluzie. Așa sunt făcuți pantofii, fiecare de altă culoare. Mi-au plăcut, mi-am mai comandat și alte perechi și nici așa nu le pot ”cupla” pe culori”, se amuză cântărețul care aduce aminte de celebra peliculă cinematografică  ”Omul cu un pantof roșu”. Și care, vară de vară, lasă anual sclipitorul Las Vegas pentru litoralul românesc și pentru cel mai cunoscut complex estival, loc unde melodiile sale prind alte dimensiuni.
Sursa: libertatea.ro
Facebook Comments