Gafencu şi „Muntele Bihorului” promit spectacol la Arad

by Sorin Haut

Cei mai buni luptători din România intră din nou în ring la Arad. La 44 de ani, Sandu Lungu este gata să facă din nou spectacol în meciul greilor de la Colosseum Tournament XII. „Muntele Bihorului” îl intâlnește pe Zoltan Enyedi.

„Ăsta e drogul meu, stilul meu de viață. Încerc să transmit și un mesaj, că un bărbat la 44 de ani încă nu este bătrân. Îmi place viața asta, să mă antrenez, să fiu acolo. Sunt un om de acțiune”, a spus Sandu Lungu.

Gala are o însemnătate aparte pentru Sorin Horvath, care luptă „acasă” împotriva lui Florin Niculae, la categoria 75 de kilograme.

„Vreau să ofer publicului spectacolul pe care îl așteaptă toată lumea și cel mai important e ca toți luptătorii să ofere spectacolul pe care îl așteaptă lumea de la eroii Colosseum”, a precizat Sorin Horvath.

În main-event-ul galei, un alt arădean e gata să facă spectacol în fața propriilor fani. Eduard Gafencu promite să-l pună la podea pe Ekrem Doruk. Turcul este antrenat de o legendă a kickboxului, Remy Bonjasky.

„Îmi e dor să intru în ring, dar mă bucur să fiu antrenor, să pregătesc sportivii să lupte împotriva altora. Uneori, e mult mai entuziasmant să îmi văd elevul luptând în ring decât dacă aș fi eu acolo”, a spus Remy Bonjasky.

„Poate să fie oricine antrenorul lui, eu muncesc pentru visul meu și orice adversar aș avea, lupt la fel. Puțin e presiunea mai mare pentru că nu vreau să dezamăgesc, dar mă bucur că lupt acasă și vreau să fac pe toată lumea fericită”, a spus Eduard Gafencu.

Colosseum Tournament XII este in direct la Digi Sport 2, joi, de la ora 19:00. (digisport.ro)

 

Facebook Comments