(FOTO) Pe aici nu se trece ! Drumul Felnac – Sânpetru German e un pericol pentru șoferi

by Andreea Radu

Drumurile din județul Arad arată mai rău ca niciodată. O recunosc până și mai marii Consiliului Județean Arad, e drept, cu jumătate de gură. Și, bineînțeles, vina nu e niciodată a celor care conduc destinele județului Arad, deși în campania electorală au uitat să ne spună că ei nu au nicio soluție pentru drumurile județene, pentru problemele județului, în general, singura rezolvare fiind intervenția Guvernului.

Astăzi, vă prezentăm situația dezastruoasă în care se află un alt drum din județul Arad, este vorba de Felnac – Sânpetru German. Nici nu s-a rezolvat bine problema drumului Arad – Felnac, că cei din zonă au bătăi de cap cu tronsonul Felnac – Sânpetru, care este plin de cratere, în special pe direcția spre Sânpetru German. Dacă cei de la Consiliul județean tot nu au bani să repare acest drum și așteaptă să vină Guvernul să le rezolve problemele, ar putea lua măsuri pentru ca numărul gropilor să nu crească. Numai să se dorească. Dacă ar trimite o echipă în zonă, ar observa că pe tronsonul Felnac – Sânpetru German circulă mașini de mare tonaj, supraîncărcate cu piatră, mașini care sunt responsabile de gropile imense apărute în carosabil.

Acum, că aceste mașini aparțin clientelei PNL Arad, e o altă problemă. Cei de la CJA au de ales din nou între clientela de partid și șoferii care își rup mașinile pe acest drum. Oare cine va avea câștig de cauză, din nou ?

 

Facebook Comments