FOTO DE MILIOANE! HORIA BRENCIU, ALATURI DE COPIII SAI!

by Paula Craciun

Artistul este cunoscut pentru emoţia pe care o transmite, dar şi pentru faptul că este foarte ataşatde cei din jurul său.

Horia Brenciu este unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti de pe scena muzicală din România. Are o carieră de succes în spate, dar a format şi alţi tineri artişti.

Din postura de antrenor şi jurat la show-urile de talente din ţara noastră, el a a reuşit să impună pe scena muzicală românească noi voci. Alături de elevii săi, de care este extrem de ataşat, apare celebrul cântăreţ într-o imagine care face cât o mie de cuvinte.

El s-a pozat alături de Mihai Chiţu, Adina Răducan şi Julie Mayaya, pe care îi numeşte cu drag „copiii” săi şi alături de care apare în aproape toate concertele pe care le susţine.

„Nu există bucurie mai mare decât să-ți vezi copiii aplaudați. Adina, Julie, Mihai… Vă pupă tata!”, a comentat Horia Brenciu lângă imaginea pe care a făcut-o publică pe pagina sa de pe un site de socializare.

Horia Brenciu s-a făcut remarcat din postura de prezentator de televiziune. A urmat apoi cariera muzicală, devenind unul dintre artiştii de prestigiu din ţara noastră.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments