Festivalul Familiei, organizat de CJA, eşec la prima ediţie

by Florian Popa

Prima ediţie a Festivalului Familiei a consemnat un mare eşec. Evenimentul, organizat de Consiliul Judeţean Arad, la finele acestei săptămâni, a adunat prea puţini arădeni interesaţi de evenimente.

În afară de angajaţii instituţiei, duşi cu „forţa” la evenimente – în schimbul promisiunii unor zile libere, şi a unor membri PNL – numărul celor care s-au arătat interesaţi de acţine a fost scăzut.

Sâmbătă, platoul din faţa Consiliului Judeţean Arad, loc în care au fost amplasate corturi şi duse personaje din desenele animate, pentru a-i distra pe cei mici, a fost aproape gol. Dovadă sunt fotografiile făcute la faţa locului. Unele dintre ele au fost postate pe contul de Facebook al Consiliului Judeţean Arad. Pentru a masca numărul mic al participanţilor, fotografiile au fost făcute folosind cadre scurte, nu imagini de ansamblu.

Ciudat este că pentru acest eveniment Consiliul Judeţean Arad a cheltuit o groază de bani, în condiţiile în care mai multe drumuri judeţene sunt lăsate de izbelişte. Încă o dovadă că banii arădenilor sunt gestionaţi prost şi sunt ghidaţi de interese politice.

Facebook Comments