FALCA SE „OPUNE“ TOT MAI TARE MIGRATIEI: VICEPRIMARUL TITIRIGA DE LA PPDD TRECE LA PDL

by Cosmin Mihuta

Preşedintele PDL Arad, Gheorghe Falcă, îşi prezintă din nou în faţa alegătorilor caracterul duplicitar, despre care noi am vorbim în mai multe rânduri. Atât de hulita ordonanţă privind migrarea aleşilor locali, pe care Gheorghe Falcă o înfiera cu mânie proletară, este folosită astăzi de acelaşi Gheorghe Falcă, fără nicio jenă, pentru a „fura“ aleşi locali ai altor partide.

După primarul Ioan Crişan de la Vladimirescu, cel care şi-a oficializat la începutul săptămânii relaţia cu PDL Arad, preşedintele Gheorghe Falcă dă o nouă lovitură de dreapta, bazându-se pe valorile creştine, cum tot îi place să spună, şi mai aduce un ales local, de data aceasta de la PPDD. Deşi acest partid i-a fost aliat fidel la Arad, graţie preşedintelui pe ţară Simona Man, cei de la PDL nu se sfiiesc să le bage cuţitul în spate, transferându-l pe viceprimarul Cătălin Ţiţirigă, un ascultător al primarului Gheorghe Falcă.

Aflăm că trecerea lui Ţiţirigă nu este făcută chiar de bună voie, ci sub ameninţarea cu pierderea funcţiei de viceprimar, ceea ce sună cam a şantaj. Din păcate, Ţiţirigă nu este singurul supus unor presiuni de acest gen, şi Romulus Guţu, vicepreşedintele CJA, fiind şantajat în aceste zile, pentru a trece la PDL, în caz contrar urmând să-şi piardă funcţia. De ce nu se sesizează parchetul de aceste acţiuni în afara legii, începând cu demisiile în alb şi continuând cu presiunile asupra unor aleşi din municipiu şi judeţ ?

Până ce procurorii arădeni vor avea timp de astfel de infracţiuni, să arătăm ce fel de caracter are preşedintele PDL Arad, Gheorghe Falcă, cel care adună aleşi de la alte partide şi care, înainte de apariţia ordonanţei, ameninţa traseiştii: „Celor care vor crede că pot folosi această ordonanţă le spun să analizeze, să se gândească bine la acest traseism, că se vor întoarce în partidele de unde au plecat”, spunea Falcă.

Pentru ca mai apoi, să înfiereze demersul vicepremierului Liviu Dragnea: ”Se ştie că PSD este cel mai corput partid, iar în momentul în care nu mai au voturi şi posibil nu mai pot fura, vor să aducă primari prin şantaj”, a spus Falcă. Ce să vezi, domnule Falcă ? Să înţelegem că şi PDL Arad este corupt şi nu mai are voturi și nu mai poate fura, deci trebuie să aducă primari prin şantaj ?

Iar ca lucrurile să fie complete, primarul Aradului mai spunea că, ”cei care vor dreptate până la capăt şi care se bazează pe valorile creştine, şi nu cele ateiste ale domnului Ponta se vor opune propunerii PSD”. După cum bine se vede, Gheorghe Falcă nu este decât un adept al valorilor ateiste ale domnului Ponta, culegând aleşi locali de la alte partide. Cât despre valorile creştine, constatăm că la Falcă sunt simple vorbe de campanie. Parcă fariseism se cheamă.

 

 

cosmin.mihuta@livearad.ro

Facebook Comments