FALCA LE-A ARATAT PENELISTILOR DIN HUNEDOARA CE INSEAMNA DICTATURA DE PARTID, DUPA CARE S-A CERTAT CU PRESA (VEZI VIDEO)

by Cosmin Mihuta

Biroul lărgit al PNL Hunedoara – în structura vechiul PNL, PDL, UNPR – a decis, marți seara, la Deva, ca propunerea partidului pentru alegerea președintelui CJ Hunedoara să fie consilierul județean Adrian David şi nu Dorin Gligor, preşedinte PDL Hunedoara şi vicepreşedinte CJ Hunedoara. Alegerea lui David s-a făcut, potrivit membrilor PNL (vechi și noi-n.r.), într-o atmosferă restrictivă impusă de prezența în sală a primarului Aradului, Gheorghe Falcă, și a președintelui CJ Mureș, Ciprian Dobre, scrie gazetadedimineata.ro.

Cu alte cuvinte, primarul Gheorghe Falcă, în stilu-i deja bine cunoscut din PDL Arad, s-a dus peste cei de la PNL Hunedoara şi le-a impus un candidat la preşedinţia CJ Hunedoara, un fost UNPR-ist (parcă Alina Gorghiu susţinea că nu vor primi traseişti în partid), în dauna lui Gligor, despre care aflăm pe surse că ar fi copilărit cu Gheorghe Falcă în Brad. Dacă este aşa, avem încă un exemplu de caracter din partea primarului Aradului.

Gheorghe Falcă le-a predat hunedorenilor o adevărată lecţie despre modul în care se conduce o filială judeţeană (noi ştim prea bine cum o face la Arad) şi a impus candidatul, iar ca tacâmul să fie complet, presa din Hunedoara susţine că acesta a decis şi excluderea a cinci consilieri judeţeni din fostul PDL, pe motiv că nu se supun deciziilor partidului şi nu votează după cum li se ordonă. Exact ca la PDL Arad, ce să mai vorbim.

Mai greu i-a fost lui Gheorghe Falcă la conferinţa de presă, unde nu a mai întâlnit pupincuriştii de la Arad, care să-i pună întrebări de genul „nu-i aşa că sunteţi cel mai tare politician ?“. Având în faţă o presă liberă, care pune întrebări incomode, Gheorghe Falcă s-a pierdut cu firea, certându-se cu ziariştii, iar la un moment dat, în acelaşi stil dictatorial, a pus punct conferinţei de presă. Dar mai bine urmăriţi imaginile, fiindcă atitudinea primarul Aradului e cât se poate de grăitoare cu privire la modul în care acest personaj înţelege relaţia cu presa şi cât de nepregătit este atunci când în faţă nu are ziariştii săi de casă.

 

cosmin.mihuta@livearad.ro

 

 

 

 

Facebook Comments