Europa îşi trimite ultimele echipe la Mondial. Italia tremură!

by Sorin Haut

Duminică seară am aflat încă două formații europene care au obținut calificarea la Campionatul Mondial din Rusia. Acestea sunt Elveția și Croația, echipe care porneau cu prima șansă după disputarea partidelor din manșa tur a barajului.

Seara a început cu o remiză albă, la Elveția – Irlanda de Nord. Deși partida nu a fost deloc lipsită de ocazii, tabela a rămas nemodificată până la final, astfel că penalty-ul dictat eronat de centralul Ovidiu Hațegan în duelul din tur a trimis Elveția la Mondialul din 2018.

Sosită cu un avantaj confortabil în Grecia, după victoria cu 4-1 din tur, Croația nu a avut deloc probleme în fața reprezentativei elene și a ajuns și ea pe lista formațiilor calificate la competiția care va fi găzduită anul viitor în Rusia. Meciul din Grecia s-a terminat la egalitate, 0-0.

Ultimele echipe calificate vor fi decise în zilele următoare – două în urma barajelor din Europa şi două în urma barajelor intercontinentale, Peru – Noua Zeelandă şi Australia – Honduras.

Luni și marți vom afla care vor fi ultimele două echipe europene care vor merge la CM 2018, în urma unor partide care vor putea fi urmărite în direct la Digi Sport, cu începere de la ora 21:45. Ambele dueluri, Italia – Suedia (0-1 în tur) şi Irlanda – Danemarca (0-0), se anunță extrem de echilibrate. (digisport.ro)

Facebook Comments