Drumul Tîrnova-Tauţ, unul dintre cele mai proaste din judeţul Arad (FOTO)

by Paul Anghel

Drumul judeţean ce face legătura între comunele Tîrnova şi Tauţ ar putea concura cu succes la titlul neoficial de “cel mai prost drum din judeţul Arad”.

Fotografii cu gropile, existente aproape la tot pasul, au ajuns virale pe internet. Deputatul PSD, Florin Tripa a criticat faptul că actuala conducere a Consiliului Judeţean Arad nu a plombat măcar gropile de pe acest drum.

“Conducerea Consiliului Județean Arad pare foarte preocupată de situația turismului arădean. Cel puțin la nivel declarativ sau atunci când e vorba să arunce miliarde de lei vechi pe tot felul de studii. Concret, din păcate, cei care conduc astăzi județul nu fac nimic pentru a atrage turiști în Arad. Starea drumurilor județene care fac legătura dintre Arad și obiectivele turistice din județ spune totul despre activitatea conducerii CJA. Arad – Moneasa este un exemplu în acest sens, dar din fericire problema va fi parțial rezolvată, după ce Guvernul a semnat în această săptămână contractul de finanțare pentru Arad – Pâncota. Un alt drum important pentru turismul arădean, Tîrnova – Tauț, este într-o stare deplorabilă. Consiliul Județean Arad nu a făcut niciun efort ca măcar gropile să fie plombate pe acest drum extrem de circulat de arădeni și nu numai, ce să mai vorbim de o eventuală reabilitare. Probabil domnul Bîlcea așteaptă ca parlamentarii, consilierii județeni PSD sau cetățenii să vină să rezolve problema în locul lui”, a scris deputatul Florin Tripa pe reţeaua Facebook.

 

Facebook Comments