Deputaţii PSD Arad, vizită de lucru la o importantă companie germană din judeţul Arad

by Paul Anghel

Cei trei deputaţi social-democraţi arădeni au fost prezenţi, ieri, la societatea Oechsler din Lipova. Aici, Dorel Căprar, Florin Tripa şi Adrian Todor au avut o întâlnire cu conducerea firmei germane, în cadrul căreia au fost discutate aspecte legate de mediul de afaceri şi de investiţii.

Preşedintele PSAD Arad, deputatul Dorel Căprar, spune că a fost o întâlnire reuşită la care au luat parte şi reprezentanţi ai Clubului de Afaceri Româno-German.

“Investitorii trebuie tratați cu respect iar mediul în sine are nevoie de o cunoaștere a fenomenului, nu din prognoze și informări ci printr-o documentare directă la fața locului. Exact acest aspect l-am concretizat astăzi, alături de colegii mei, deputații Florin Tripa și Adrian Todor, printr-o vizită de lucru la Lipova. Gazdă, ne-a fost conducerea firmei Oechsler, companie germană care a intrat pe piața românească în 2007, principalele activități de producție fiind soluțiile tehnice din zona maselor plastice precum și domeniul Automotive. Ne-a bucurat faptul că am putut discuta aspecte concrete legate de mediul de afaceri, de cel investițional și am putut vizita facilitățile de producție ale firmei. A fost o întâlnire reușită, în contextul în care am izbutit să comunicăm eficient, având ca parteneri de dialog și reprezentanți ai Clubului de Afaceri Româno-German”, a spus pereşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar.

Alături de cei trei parlamentari arădeni, la întâlnire a fost prezent şi subprefectul judeţului Arad, Vasilică Damian.

Facebook Comments