DECEPTIONAT PROFUND DE FOSTA IUBIRE DE 27 DE ANI, DORIN COCOS A TRECUT LA URMATORUL NIVEL: O IUBIRE DE 29 DE ANI

by Dana B.
Please follow and like us:

Dorin Cocoș a trecut peste divorțul de Elena Udrea, de acum trei ani, dar și peste cel de anul trecut, de Diana Robu și iubește din nou! Și nu pe oricine, noua iubită fiind cu un sfert de secol mai tânără decât el.

Ultima cucerire a lui Dorin Cocoș este o blondă de 29 de ani, pe nume Raluca Miu, de profesie manechin. Omul de afaceri a scăpat de arest, cât și de arestul la domiciliu și poate circula liber prin oraș, să se mândrească cu noua lui iubită.

 Pe data de 6 martie, Dorin a fost surprins de paparazzi, fiind prezent la o petrecere privată, însoțit de Raluca. Cei doi au plecat relativ devreme, în jurul orei 20:40, cu un taxi. Galant, fostul soț al Elenei Udrea, i-a ținut portiera când blonda a urcat în taxi. Îndrăgostiții s-au îndreptat către zona Doamna Ghica- Maica Domnului, pe strada Grigore Moisil, taxiul oprind la un bloc vechi, unde probabil locuiește Raluca sau vreo rudă de-a ei. Când au ajuns la scară, ea a sunat la interfon, iar o persoană le-a deschis.

Un lucru e deja clar, Cocoș e galanton de galanton!

Trei zile mai târziu, miercuri, 9 martie, paparazzii s-au intersectat din nou cu Dorin Cocoș. Șoferul omului de afaceri s-a prezentat cu mașina la fața locului, iar Dorin a ieșit din bloc de mână cu Raluca, dar nu singuri, cei doi fiind însoțiți de o altă blondă. Când s-au urcat în mașină era ora 15:30.
De aici au mers la o firmă Sema Park, unde au stat aproximativ două ore. La ora 17:40 au urcat din nou în mașină, omul de afaceri, galant, din nou, le-a ținut portiera fetelor și a așteptat să se urce. Cele două blonde și Cocoș au ajuns în jurul orei 18:16 la Mall Băneasa, unde le-a lăsat pe fete, Cocoș plecând la treaba lui.

Ajunse la mall, fetele au intrat la magazinul Intimissimi, unde au stat timp de 25 de minute și au achiziționat mai multe articole de lenjerie intimă. Apoi au vizitat și alte magazine din mall.
Viața amoroasă a milionarului

Cocoș a avut o căsnicie destul de mediatizată cu Elena Udrea, de care a divorțat în iunie 2013. Omul s-a aflat la a doua căsnicie, după care a cunoscut-o pe stewardesa Diana Roibu (acum are 27 de ani), la care nu a stat la prea multe discuții și după doar două luni a luat-o de nevastă.In momentul când au început problemele juridice ale milionarului, Roibu s-a evaporat, speculându-se că nu ar fi plecat cu mâna goală și divorțul s-a terminat la fel de repede ca și căsătoria. De atunci au fost momente de liniște în viața amoroasă a omului de afaceri, până a întânit-o pe Raluca.

Sursa: cancan.ro

 

 

 

Facebook Comments