De-a dreptul penal! Primăria a „spart“ 300.000 de lei ca să-l prezinte pe Rareș Bogdan arădenilor

by Cosmin Mihuta

Primăria Arad a organizat Zilele Administrației Arădene, în 16 și 17 mai, când se împlinesc 100 de ani de la instalarea administrației românești în Arad. Până aici, toate bune și frumoase, dacă acest eveniment nu ar fi fost folosit în scop politic.

Aniversarea a 100 de ani de la instalarea administrației românești în Arad a fost folosită în scop electoral de către primarul Gheorghe Falcă și PNL Arad, care cheltuie din nou bani publici pentru interesul partidului. PNL a batjocorit acest eveniment de o mare însemnătate pentru Arad și pentru România, refuzând defilarea cu efective și tehnică a Batalionului 191 de Infanterie „Colonel Radu Golescu” și a cadrelor structurilor județene aparținând Ministerului Afacerilor Interne. Asta, în condițiile în care acum o sută de ani, Armata Română era cea care intra în orașul nostru și instala administrația românească. Or, să excluzi de la acest eveniment tocmai Armata Română, e un gest incalificabil, antiromânesc, care a fost taxat și de arădeni, prezența fiind extrem de scăzută.

Dacă Armata nu a avut loc la eveniment, în schimb pe scenă a apărut Rareș Bogdan, prezentatorul pensat și cu batistuță care e cap de listă pentru PNL la europarlamentare. Ce treabă are acest personaj cu Aradul sau cu  Zilele Administrației Arădene ? Niciuna. Dar are cu PNL, partidul primarului Falcă, iar dacă e vorba de PNL, se pot cheltui 300.000 de lei din banii arădenilor, pentru campania electorală a acestui partid. Când ai imunitate în fața legii, fiindcă ești fin de fost președinte creator de SISTEM, și ai viceprimar care e naș al lui Coldea, tătuc de SISTEM, îți permiți să faci orice cu banii publici.

Oare câte lucruri se puteau face în Arad cu cei 300.000 de lei cheltuiți de primărie pentru a-l prezenta arădenilor pe liberalul Rareș Bogdan ?

Facebook Comments