CUIBURI CU BRANZA

by Paula Craciun

Ingrediente: 5 ouă fierte tari, 300 g brânză de vaci cremoasă, 100 g telemea de oi, 150 g caşcaval, 100 g salam subţire uscat, 1 legătură ceapă verde, 5 roşii cherry, 2 castraveţi muraţi, boia dulce, piper măcinat.

Mod de preparare: Cureţi ouăle de coajă, le tai în două, pe orizontală. Scoţi gălbenuşurile cu grijă şi le freci (sau le mixezi) cu crema de brânză, telemeaua de oi rasă fin şi condimentezi cu piper măcinat.
Umpli jumătăţile de albuş cu compoziţia preparată, adaugi felii subţiri de salam, câte o jumătate de roşie cherry, ceapă verde tăiată bucăţele, cubuleţe de caşcaval, felii de castravete murat şi presari boia dulce.

Sursa: click.ro

Facebook Comments