CLUBUL NERV VA AVEA “CUVINTELE” ACASA

by Florian Popa

Celebra trupă rock orădeană din anii ’80 “Celelalte cuvinte” va avea un show numit “Trup şi Suflet” sâmbătă seara începând cu orele 21.00 în deja cunoscutul club Nerv.

După succesul înregistrat cu spectacolul acustic Trup şi Suflet de la Bucureşti, trupa-legendă a rock-ului românesc porneşte în turneu naţional şi ajunge la Arad, la Nerv.

Trupa Celelalte Cuvinte va prezenta la Arad, în premiera absolută, conceptul de rock acustic „Trup și Suflet”.

Concertul va avea două reprize: prima va fi dedicată pieselor acustice, iar cea de-a doua va readuce Celelalte Cuvinte în forţă, cu hiturile rock care i-au consacrat.

În mai mult de trei decenii, Călin Pop (chitară, voce principală), Marcel Breazu (chitară bas, voce), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi, voce) și Ovidiu Roșu (inginer de sunet), au adunat nenumărate ore de repetiții, înregistrări; întâlnirile cu publicul fiind întotdeauna evenimente speciale. De o însemnătate aparte atât pentru trupă cât și pentru public, concertele Celelalte Cuvinte sunt marcate de multă dăruire, multe provocări pentru spirit, dar și mângâieri pentru suflet.

Conceptul concertului acustic prezintă Celelalte Cuvinte într-o manieră diferită. Folosirea instrumentelor clasice, sunetul chitarelor acustice, al tobelor și al altor instrumente de percuție va fi întregit de cel al pianului și de vocea solistului Călin Pop.

Ineditul abordării se va face simțit nu doar în plan muzical. Cu note de sobrietate și eleganță, conceptul întregului spectacol va fi unul nou.

Trupa invită fanii și iubitorii muzicii rock din Arad la un concert unic: Celelalte Cuvinte – „Trup și Suflet” – un spectacol dedicat măreției muzicii.

Preţul unui bilet va fi de 15 lei,

Redacţia noastră pune la bătaie 2 invitaţii la acest minunat eveniment primelor două persoane care vor trimite datele de contact pe adresa redactia@livearad.ro

 

newsarad on livestream.com. .

Facebook Comments