Circulaţia trenurilor între Simeria – Radna se va desfăşura în condiţii speciale, în perioada 4 – 10 decembrie

by Cristian Dobre

Circulaţia trenurilor pe relaţia Simeria – Radna se va desfăşura în condiţii speciale, în perioada 4 – 10 decembrie, prin transbordarea călătorilor cu mijloace auto, pe distanţa Zam – Arad, informează Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

Potrivit unui comunicat al operatorului feroviar, în intervalul cu restricţii de circulaţie, se vor executa lucrări de racordare a liniilor 3 şi 4 reabilitate din staţia Vărădia, cu firul I de circulaţie Săvârşin – Vărădia, lucru care necesită închiderea totală a circulaţiei feroviare între staţiile Săvârşin – Vărădia – Bătuţa şi scoaterea de sub tensiune a liniei de contact pe întreaga distanţă.

 

CFR S.A. menţionează că, în perioada 4 – 10 decembrie, constructorul care execută lucrările de reabilitare pe subtronsonul 2b Bârzava – Ilteu va pune la dispoziţia călătorilor mijloace auto pentru transbordare pe distanţa Zam – Arad, mijloacele auto urmând să circule tur-retur, cu oprire în zona staţiilor CF de pe traseu, conform programului de circulaţie al trenurilor.

De asemenea, pentru informaţii suplimentare referitoare la modificările din graficul de circulaţie al trenurilor, călătorii pot consulta şi pagina de internet a operatorului naţional de transport feroviar de călători (www.cfrcalatori.ro) sau pot solicita informaţii la numărul de telefon 021/9521.

Sursa: agerpres.ro

Facebook Comments