Ce spune Gheorghe Gheorghiu despre Mihai Constantinescu

by Cristian Dobre

De luni, când Mihai Constantinescu a ajuns la spital după un stop cardiorespirator, în stare gravă, lumea artistică – mai ales colegii de generație, dintre care mulți îi sunt și prieteni – este într-o stare de șoc și așteptare. Toți se roagă și speră ca îndrăgitul cântăreț, care, conform unor surse medicale, ar fi în moarte cerebrală, să-și revină miraculos, cum s-a întâmplat, acum câțiva ani, în cazul lui Gabriel Cotabiță.
Pe Gheorghe Gheorghiu și Mihai Constantinescu îi leagă 40 de ani de prietenie și sute de spectacole. Împreună cu iubitele lor de atunci (1985-1995, cu aproximație), Anca Țurcașiu și Anastasia Lazariuc, au format trupa GAMA, supranumită ABBA României!
”Mă doare sufletul de starea lui Mihai! Am împărțit amintiri și cea mai frumoasă parte a vieții împreună. Chiar și numele copilul meu, Ștefania, a fost dat de Mihai și Mihaela Constantinescu, pe când formau un cuplu, sunt nașii fetiței mele”, ni s-a destăinuit Gheorghe Gheorghiu, care se află de partea cealaltă a globului, în Statele Unite.

”A dus întotdeauna o viață cumpătată, a făcut sport… Nu vreau să aud vești triste despre Mihai, cred într-o minune, cred că zilele lui nu s-au scurs. Mă rog pentru tine, prieten drag, să te întorci! Știu că poți să treci peste cumpăna asta!”, a completat din Orlando, Florida, îndrăgitul cântăreț.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments