Casey Afleck și Summer Phoenix divorțează

by Dana B.

Blestemele se țin lanț în familia Affleck. După ce Ben a divorțat de Jennifer Garner după 12 ani e căsnicie, a venit rândul fratelui său Casey, care a câștigat Oscarul în acest an. Soția lui Casey Affleck a depus actele de divorț după ce cuplul a anunțat în anul 2015 că se despart după 10 ani de căsătorie.

Actrița, modelul și designerul, care este sora mai mică a lui Joaquin Phoenix, a solicitat custodia comună fizic și legal a celor 2 copii ai lor – Indiana (12) și Atticus (9) – la fel și sprijin conjugal, potrivit unor documente obținute de People.

Casey și Summer Phoenix s-au separat în luna noiembrie a anului 2015 după 10 ani de mariaj și 16 de relație. Ei au anunțat public despărțirea în luna martie, anul trecut.

„Casey Afleck și Summer Phoenix s-au separat pe cale amiabilă. Ei au rămas prieteni apropiați”, a declarat câștigătorul Oscarului pe atunci.

Affleck (40) și Phoenix (37) au început să se întâlnească în anul 2000 și după 6 ani de relație și după ce s-a născut primul lor fiu, s-au căsătorit în 2006. Ultima dată când au fost văzuți la un eveniment public împreună a fost în anul 2014.

 

Sursa: viva.ro

Facebook Comments