Britney Spears a cerut ordin de restricție împotriva fostului iubit

by Cristian Dobre

Britney Spears a luat decizia de a cere în instanță un ordin de restricție împotriva fostului ei manager şi iubit Sam Lutfi după ce acesta a trimis mesaje amenințătoare mamei ei, relatează tmz.com.

Sam Lutfi a criticat-o pe mama lui Britney, Lynne Spears, că nu se implică în viaţa artistei şi nu ia decizii cu privire la tratamentul psihiatric al acesteia, potrivit Mediafax. De asemenea, fostul iubit al artistei a publicat numeroase comentarii negative pe reţelele de socializare online, în care cerea publicului să depună eforturi pentru a o scoate pe Britney Spears de sub controlul părinților ei. Fostul manager al vedetei a mai susţinut că va face publice numeroase obiecte personale ale cântăreţei. Ele datează din anii 2000, de pe vremea când era apropiat de Britney Spears. Avocaţii cântăreţei afirmă că acţiunile recente ale lui Sam Lutfi – „actele de răzbunare, mita şi răspîndirea informaţiilor private” – au un efect negativ asupra ei. Ei susţin că ordinul de restricţie va fi benefic pentru sănătatea mintală a lui Britney Spears. În cazul în care ordinul de restricție va fi aprobat, Sam Lutfi nu va mai putea să se aproprie la mai puţin de 180 de metri de familia cântăreţei şi de actualul iubit al lui Britney.

Recent, cântăreața a traversat o perioadă grea după ce tatăl ei, Jamie Spears, a fost operat de două ori la colon. Vedeta s-a internat într-o clinică de psihiatrie. Se pare însă că nu doar starea tatălui ei a afectat-o pe Britney, ci și hărțuirile venite din partea lui Lutfi.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments