Andreea Berecleanu, despre relația cu fiica ei

by Dana B.
Please follow and like us:

Andreea Berecleanu vorbește despre relația cu fiica ei, adolescentă, din căsătoria pe care vedeta a avut-o cu Andrei Zaharescu. Eva și mama ei se înțeleg bine și comunică perfect una cu cealaltă.

Andreea Berecleanu vorbește despre relația cu fiica ei, Eva, care îi ascultă sfaturile și îi împărtășește mici secrete acesteia. ”E normal să fie discreție din partea părinților. Dincolo de această prietenie, de această relație pe care o stabilești cu fata ta, trebuie să ții cont de faptul că există o parte secretă, o mică, mică și nevinovată parte secretă și în viața ei”, a declarat recent Andreea Berecleanu pentru Antena Star.

”Eva, oriunde ar fi, și de obicei știu unde este, îmi răspunde la telefon. Îmi spune: mama, îți spun foarte sincer îmi place unde sunt, mă simt bine cu prietenii mei, vreau să mai dansez, te rog mai lasă-mă o oră.” Andreea Berecleanu a divorțat de Andrei Zaharescu, după 15 ani de căsnicie. Cei doi au împreună doi copii, Eva și Petru.  În prezent, aceasta este căsătorită cu medicului estetician Constantin Stan.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments