ANDRA, ASTEPTI BARZA? CUM A APARUT ARTISTA PE SCENA LA UN CONCERT

by Florian Popa

Cântăreaţa a susţinut un concert în Garajul Europa Fm şi a postat fotografiile pe contul ei de Facebook. Imaginile i-au făcut să sară ca arşi pe admiratorii ei care au întrebat-o imediat dacă nu cumva este însărcinată.

Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni mulaţi şi o bluză de culoare neagră cu volane în jurul taliei, Andra a ridicart semne de întrebare în privinţa unei sarcini. Fanii artistei s-au grăbit să anticipeze că artista este gravidă şi nu ascunde sarcina. Este posibil, însă ca ţinuta să nu o avantajeze pe soţia lui Cătălin Măruţă.

Eşti graviduţă?”, „Însărcinată??? Sau mi se pare?!”, „Andra, aştepţi barza?”, „Eu cred că este! Şi are câteva luni bune…”, „Şi eu când am văzut poza tot asta m-am întrebat :))”, „Pare însărcinată”, „Bănuiesc că ai fi însărcinată… Greşesc?”, „Minunată şi însărcinată”, sunt doar câteva dintre reacţiile admiratorilor de pe Facebook.

Cântăreaţa a mărturisit că îşi doreşte încă un copil. Ea şi Cătălin Măruţă sunt părinţii unui băieţel, David, în vârstă de trei ani.

 

Sursa: http://www.click.ro/vedete/romanesti/andra-burtica-gravida-tinuta-concert-scena-bluza_cu_volane_0_1833416652.html

Facebook Comments