Anca Serea: ”Meseria de mamă este una dintre cele mai frumoase din lume”

by Cristian Dobre

Anca Serea este o familistă convinsă și o mamă dedicată copiilor ei. Pe blogul său, vedeta a detaliat câteva dintre motivele pentru care adoră să fie mămică.   Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă. Vedeta are cinci copii .

Fosta prezentatoare de televiziune Anca Serea este însărcinată în șapte luni, cu cel de-al șaselea copil. Vedeta va aduce pe lume o fetiță. Pe blogul ei, fosta prezentatoare de televiziune a explicat care sunt motivele pentru care iubește rolul de mămică.

„Am considerat mereu că meseria de mamă este una dintre cele mai frumoase din lume și mi-am dorit dintotdeauna să am parte de cât mai mulți copii pentru că un copil este cea mai frumoasă realizare de pe această lume. Sunt sigură că și voi simțiți la fel, dar mi-am dorit să împărtășesc cu voi câteva dintre motivele pentru care ador să fiu mamă. Mirosul de bebeluș Este inconfundabil. Pielea moale și catifelată care te îmbie să o miroși în permanență îți poate provoca dependența. Și nu are legătură cu produsele de curățare sau cu loțiunile de corp folosite.  Râsul de copil Nimic nu poate egala râsul cristalin, plin de inocență al unui copil. Și nu are legătură cu vârsta. Mă simt plină de energie când îl aud pe David râzând, dar și pe Moise”, a explicat vedeta. Printre motive, Anca Serea a mai menționat drăgălășenia specifică copiilor, dar și faptul că poate citi și învăța alături de micuții ei, că descoperă bucuria lucrurilor simple alături de aceștia și învață ce înseamnă iubirea necondiționată.

„Cred că pot găsi sute de motive pentru care ador să fiu mamă. Voioșii mei sunt sursă mea inepuizabilă de energie, pentru ei trăiesc și sunt cu adevărat rațiunea existenței mele. Dar știu că toate mamele simt la fel. Pentru că iubirea de mamă nu are termen de comparație pe această lume”, a încheiat Anca Serea.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments