ACCIDENT INTRE INEU SI BOCSIG: CINCI PERSOANE, INTRE CARE PATRU COPII, AU FOST RANITI

by Florian Popa

Cinci persoane, patru copii și o tânără de 19 ani, au fost rănite, miercuri, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un copac, pe DN 79A, în judeţul Arad, relatează Mediafax.

Accidentul a avut loc între localităţile arădene Ineu şi Bocsig, unde un autoturism în care se aflau şase persoane – patru copii cu vârste între unu şi patru ani şi doi adulţi, o tânără de 19 ani şi un bărbat de 20 de ani, – a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de un copac de pe marginea drumului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, George Pleşca, cei patru copii şi tânăra de 19 ani au fost răniţi, fiind preluaţi de mai multe ambulanţe şi transportaţi la cel mai apropiat spital, aflat în oraşul Ineu.

„Starea a trei dintre copii este mai gravă, dar stabilă, ei urmând să fie transferaţi la Spitalul Clinic Judeţean Arad. Femeia, aflată în dreapta şoferului, a fost încarcerată şi a fost salvată de un echipaj de descarcerare al pompierilor, iar şoferul a scăpat nevătămat”, a declarat Pleşca.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Ovidiu Liber, a precizat că din primele cercetări reiese că şoferul a adormit la volan, pe fondul oboselii, astfel că a pierdut controlul autoturismului.

 

Sursa: http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/accident-la-arad–patru-copii-si-o-tanara–raniti–dupa-ce-au-intrat-cu-masina-intr-un-copac—338811

Facebook Comments