Tipuri de grătare electrice Tefal

by Florian Popa

Când ne gândim la grătar, ne gândim la o carne bine făcută și suculentă, la o garnitură de legume uniform afumate și aromate cu cele mai intense mirodenii. Ne vine în minte imaginea veselă de reuniune de familie sau între prieteni în aer liber, de zâmbete și râsete, de sucuri și băuturi la rece. Mâncarea aduce oamenii împreună, formează relații de amiciție. Ce poate fi mai frumos decât să aveți posibilitatea să vă relaxați la un grătar cu cei dragi, chiar din confortul curții sau bucătăriei dumneavoastră? În articolul de astăzi vă vom enumera câteva tipuri de grătare electrice Tefal, pentru a vă ajuta să îl alegeți pe cel mai potrivit nevoilor pe care le aveți.

Tefal este o firmă ce se remarcă de ani buni pe piața de articole de bucătărie. Variind între tigăi, friteuze, cuptoare electrice etc., de curând, aceștia au scos și gama de grătare electrice. Simplu de folosit și la îndemâna tuturor, aceste electrocasnice devin cu pași repezi indispensabile în gospodăriile oamenilor. Există mai multe tipuri de astfel de grătare, cu diverse funcții și setări ce vă vor face munca mai ușoară. Urmează să vă prezentăm câteva dintre ele, așa că haideți să începem.

  • Tefal OptiGrill Elite XL

Acest dispozitiv se încadrează în categoria grătarelor electrice smart. Cu o funcție ce dă voie preparatelor să varieze între puțin și bine făcute, OptiGrill Elite XL este alegerea potrivită pentru o zi însorită. Acest grătar dispune de un senzor inteligent ce măsoară cu acuratețe grosimea cărnii puse pe plăci, cât și numărul de preparate gătite în același timp. Datorită acestei funcții smart, grătarul electric Tefal nu va lăsa mâncarea să se ardă niciodată. Mai dispune și de 16 programe de preparare, precum cele destinate puiului, peștelui, sau legumelor. Astfel, puteți găti atât felul principal cât și garnitura pe aceeași placă, fără să vă temeți că își vor împrumuta gusturile.

  • Tefal OptiGrill+ XL Snacking & Baking

Deși asemănător ca denumire cu fratele de mai sus, acest grătar electric Tefal vine în plus cu o tavă pentru copt. Se încadrează în categoria grill și oferă utilizatorului posibilitatea de a face preparate coapte, exact ca la cuptor. Are o suprafață de gătire cu 33% mai mare față de modelul precedent și vine cu 9 programe automate de preparare. Și acest grătar dispune de senzorul inteligent ce oferă posibilitatea reglării temperaturii sau setării unui timer potrivit. Plăcile sale sunt perfecte pentru gătitul de burgeri, carne roșie, pește, sau pandișpan cu fructe și budincă de paste. Este un model versatil și util.

  • Tefal Inicio Grill

Coleg cu Snacking & Baking, grătarul electric Tefal Inicio Grill face parte din aceeași categorie și este destinat gătirii sandviciurilor de tip panini, pe lângă modul clasic de preparare al cărnii. Acest model vine la pachet cu plăci de grătar detașabile, facilitând curățarea rapidă a acestuia. Este, de asemenea, un grătar îngust, ce poate fi depozitat și vertical, pentru a economisi mai mult spațiu. Dacă sunteți fanul preparatelor panini ca la restaurant, a sandviciurilor sățioase cu carne uniform gătită și salată fresh deasupra, acum, le puteți face și dumneavoastră din confortul bucătăriei proprii.

  • Tefal Plancha Essential

Un ultim grătar electric Tefal pe care merită să îl menționăm este Plancha Essential, model ce se încadrează în categoria grătarelor de exterior, datorită dimensiunilor sale mai mari. Acesta vine cu funcția inovativă Thermo-Spot, ce constă într-un bec care se înroșește atunci când plăcile sunt încinse și gata pentru gătit. De asemenea, cu acest aparat, Tefal oferă cadou un set de clești pentru mâncare, având astfel posibilitatea să luați sau să întoarceți preparatele de pe grătar într-un mod organizat. Are, totodată, și un termostat adaptabil ce vă dă voie să setați temperatura exactă înainte de gătire. Dacă vă doriți să îi uimiți pe cei dragi cu un adevărat festin de vară, Plancha Essential este alegerea perfectă.

Pe lângă grătarele electrice menționate de noi, Tefal vine cu o gamă mult mai mare în online. După mai mult research, suntem siguri că veți reuși să faceți cea mai inspirată alegere, în funcție de stilul dumneavoastră de viață. Vă dorim să gătiți cu bucurie și dragoste în suflet. Poftă bună!

Facebook Comments