Donald Trump se laudă că a fost „pupat în fund” de Regina Elisabeta, Diana şi Oprah Winfrey

by Andreea Radu

Fostul preşedinte Donald Trump, care îşi promovează viitoarea carte cu scrisori primite de-a lungul timpului, susține că „se va vedea” că Regina Elisabeta a II-a, Diana, prinţesă de Wales, Richard Nixon, Oprah Winfrey sau Hillary Clinton „l-au pupat în fund”, relatează hotnews.ro.
Volumul epistolar va conţine 150 de scrisori de la diverse personalităţi, între care Kim Jong-un şi Ronald Reagan, pe care le-a primit Donald Trump de-a lungul timpului. Volumul va fi publicat luna viitoare.
„Cred că (cititorii) vor vedea o viaţă foarte fascinantă”, a declarat Trump pentru publicaţia conservatoare Breitbart News întrebat la ce să se aştepte cititorii.
„I-am cunoscut pe toţi – şi fiecare dintre ei m-a pupat în fund, iar acum mai am doar jumătate dintre ei care mă pupă în fund”, a adăugat fostul preşedinte.
Potrivit unei dezvăluiri făcute de Axios săptămâna trecută, cartea conţine o scrisoare trimisă de Oprah Winfrey în 2000, în care vedeta media spune: „Păcat că nu candidăm la alegeri. Ce echipă!”. Mulţumindu-i lui Trump pentru complimente, prezentatoarea TV mai spune: „Una este să încerci să duci o viaţă integră – şi alta este ca oameni ca tine să observe”.
„Din păcate, odată ce mi-am anunţat candidatura la preşedinţie (în 2015), ea nu a mai vorbit niciodată cu mine”, a comentat Trump.
Fiul său, Donald Trump Jr, a declarat pentru Breitbart că tatăl său a corespondat cu „unii dintre cei mai interesanţi oameni din lume”, dar „este uimitor cât de repede s-a schimbat admiraţia lor faţă de el atunci când a candidat ca republican”. Trump a împărtăşit cu Breitbart o scrisoare în care JFK Jr, pe atunci editor, îi mulţumea pentru o vizită făcută la birou pentru a „discuta despre politică, New York, bărbaţi şi femei”. Trump a spus că JFK Jr a fost un prieten, chiar dacă erau de convingeri diferite.
Familia Kennedy este una dintre cele mai puternice din Partidul Democrat. De fapt, însuşi Trump a fost şi el democrat pentru o vreme.
„Cred că (JFK Jr) ar fi candidat pentru Senat şi ar fi fost preşedinte într-o zi. A fost un tip arătos. A fost un tip fantastic. Avea acel ceva şi ar fi ajuns cel mai departe în familia Kennedy”, a comentat Trump.
JFK Jr., fiul preşedintelui american asasinat John Fitzgerald Kennedy, a murit în 1999 într-un accident de avion la vârsta de 38 de ani.

Facebook Comments