Felnacul pierde clar la Ineu, dar speră să nu dezamăgească în play-off

by Sorin Haut
Victoria Felnac a încheiat sezonul regulat al Ligii 4 Arad pe podium, locul 3, cu 34 de puncte, după CS Socodor, 41 de puncte şi ACB Ineu, 40 de puncte, dar în faţa Unirii Sîntana, 32 de puncte. Cele patru formaţii s-au calificat în play-off, iar lupta pentru câştigarea campionatului şi implicit accederea în barajul de promovare în Liga a III-a pare a se da între Socodor şi Ineu, cele mai bune după prima fază a campionatului. Felnacul şi Sîntana ar putea arbitra sau chiar decide campioana primului eşalon judeţean, însă la acest nivel nu sunt excluse surprizele. Echipa lui Ciba a pierdut clar, sâmbătă, scor 4-0, pe terenul Ineului, goluri semnate de Mâneran 2, Florea și Bardan. Felnacul a început meciul în formula: Rusu – Mocan, Tomuț, Istin (Ponta), Edu, Măgulean, Pasăre (Sârbu), Dancă, Drîglă, Ghergar (R. Fritea), Băd (Puie). Meciul a fost controlat de gazde, care astfel și-au luat revanșa după ce „VI-FE” s-a impus în sferturile fazei județene a Cupei, cu mențiunea că atunci zărăndanii au mizat pe garnitura secundă, cu mulți juniori în distribuție.
Să arătăm că nu degeaba am ajuns aici”
Victoria Felnac va mai juca în play-off, în ordine, cu: Unirea Sîntana, deplasare – 30 aprilie, CS Socodor, acasă – 7 mai, ACB Ineu, acasă – 14 mai, Unirea Sîntana, acasă – 21 mai şi CS Socodor, deplasare – 21 mai. Câştigătoarea play-off-ului va reprezenta judeţul Arad în barajul de promovare în Liga a III-a. “Am avut discuţii cu echipa şi cu cei din conducere şi am stabilit că în play-off trebuie să avem atitudine şi concentrare, să nu ne mulţumim cu ceea ce am realizat până acum. Nu avem obiectiv locul 1, ca şi restul echipelor şi tocmai de aceea consider că nu avem presiune şi nici ce pierde. Aş vrea să arătăm că nu degeaba am ajuns aici. Trebuie să văd plăcerea de a juca şi o echipă motivată, pentru că doar aşa putem rămâne cu lucruri frumoase după acest mini-campionat între cele mai bune patru echipe. Mi-aş dori să câştigăm cât mai multe puncte şi să terminăm cât mai sus în clasament, cred că putem încurca toate adversarele dacă ne facem bine treaba, sigur nu le va fi uşor cu noi. Sunt şi probleme de lot, acestea apar de la o săptămână la alta, cert e că pe Şiclovan, accidentat grav, l-am pierdut pentru restul sezonului, el e secund acum şi mă ajută în pregătire”, ne-a declarat antrenorul Felnacului, Lucian Ciba.
Obiectivul personal al lui Ciba: câştigarea Cupei României!
Dacă în campionat obiectivul a fost atins, iar prezenţa pe podium la final de sezon regulat este sinonimă cu o performanţă, Ciba are şi un obiectiv personal: “Ne-am îndeplinit obiectivul, care era calificarea în play-off, dar poate se putea şi mai mult, dacă nu ne relaxam în unele momente. Locul trei după sezonul regulat cred că este un rezultat bun pentru Felnac, unde într-adevăr există susţinere pentru fotbal. Obiectivul meu personal, dar nu doar al meu, pentru că am discutat cu preşedintele clubului şi cu domnul primar şi sunt şi ei în asentimentul meu, ar fi câştigarea Cupei României, faza judeţeană. Suntem deja în semifinale, vedem sub ce formă se va juca, pentru că sunt cinci echipe calificate. Acest trofeu ar încununa şi mai mult munca noastră din ultimul an!”, mai spune Luci Ciba.

Facebook Comments