UTA scapă de „perla” lui Gigi Becali! FCSB trimite mulţi jucători la echipa a doua

by Sorin Haut

UTA ar putea profita de faptul că FCSB se concentrează, sâmbătă şi pe meciul din Liga a III-a, unde echipa a doua înfruntă marele duşman, formaţia armatei! Gigi Becali a anunțat că va trimite mai mulți jucători de la prima echipă la FCSB 2, pentru derby-ul cu CSA Steaua, care se poate dovedi decisiv în lupta pentru promovare. Iar cel mai important jucător „detaşat” de la prima echipă este Octavian Popescu, considerat de unii drept „perla” bucureştenilor şi o mare speranţă, deşi nu a demonstrat încă mai nimic. Totuşi, UTA nu are amintiri prea plăcute cu puştiul FCSB-ului pe teren, el fiind cel care a obținut lovitura de pedeapsă din meciul tur, ce a deschis drumul pentru un succes clar al „roș-albaștrilor” cu 3-0. Dar FCSB va trimite la meciul din Liga 3 cam toţi jucătorii care pot evolua şi acolo, astfek că Perianu, Șut, Pantea, Simion, Niță, Oaidă şi Nedelcu se alătură teamului lui Bogdan Vintilă, după cum anunță patronul FCSB.

Becali: „Nu sacrific meciul cu UTA, Tavi Popescu oricum nu juca”!

„De ce să câștige CSA? Trebuie să câștige? Merg mai mulți jucători. Dacă nu îi bat pe copii… Nu sacrific meciul cu UTA! Tavi Popescu nu va juca în meciul cu UTA pentru că are trei cartonașe galbene. Îl protejez să nu ia galben și să joace cu CFR Cluj! Vreau să jucăm cu copiii, ca să le dăm o șansă. Cum să promoveze CSA? Meciul se joacă acolo unde e sudoarea şi munca mea. Tribunele sunt făcute de mine, gazonul, încălzirea, nocturna, parcările. Unde joacă ei? Pe toate făcute de mine. Sunt ale mele, făcute de mine! Au zis «Pe terenul astă, fă casă». Și după m-au dat afară din casă. Era paragină în Ghencea”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.

Toni Petrea va putea alinia, oricum, o formulă de top

Popescu, Șut și Oaidă au fost titulari pentru FCSB în disputa de duminică, 1-0 cu Gaz Metan, iar Simion a intrat pe teren după pauză. Beneficiind de probabil cel mai valoros şi bine cotat lot din ţară, FCSB va putea alinia însă, la Arad, o formulă foarte bună, cu golgheterul Florin Tănase, Olaru, Moruțan sau Coman printre titulari. UTA – FCSB, din cadrul etapei cu numărul 27 a Ligii I, se joacă sâmbătă de la ora 20, pe arena „Francisc Neuman”. (foto: realitateasportiva.net)

Facebook Comments