Obrazul gros al autorităților arădene și batjocura cu raportările covid

by Calin Moga

Poate fi o coincidență, prea cusută cu ață albă, dar prima zi de lucru a noului prefect de minoritate maghiară este aceeași cu noile raportări prin care arădenii din tot județul nu mai sunt înștiințați privind situația infectărilor cu covid pe comune. S-a băgat placa cu ”nu am primit datele” sau nu am reușit să le centralizăm” sau, cum zicem noi, ”ni se rupe de voi”.

Niște nesimțiți și-au dat seama că pot manipula un județ întreg din pix, așa că bagă culorile cum vor ei, au trei carioci, pe cea verde o folosesc never, cea galbenă e mai tocită iar cea roșie o bagă la greu de acum încolo, e nouă carioca și vor să vadă cum merge.

Ciudat, odată cu instalarea noului aparat pe la conducerea județului, a apărut și culoarea roșie prin anumite locuri, dați și voi o listă cu cei ăia speciali aleși pentru a hotărâ soarta sănătății unui județ, că v-ați bătut joc de noi, scandalurile de la Arad le întrec numai cei de la Suceava, am ajuns number one la știri cu spitale de toată jena.

Plin de Nuclee Județene de Coordonare a Activităților de Vaccinare Arad și Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Arad, bă da nu vă satură nimeni de funcții și salarii.

Ia să vă vedem cine sunteți și ce carioci aveți în mână!

Exemplificare:

Astăzi, după coduri de roșu, precum și celelalte zile anterioare:

Exemplu concludent, județul Timiș:

Facebook Comments